Julias Vita Drömmar

Hej Vänner!
I går, torsdagen den 10:e december var vi på besök hos Julia Khouri, Julias Vita Drömmar. Julias som startade sin verksamhet i början av 2009 med webbutik, har mycket snabbt blivit känd för den och sin blogg.
Julia och hennes familj bor i Ösmo, strax före Nynäshamn. De har arbetat hårt med renovering av bostadshuset och övriga byggnader, så för inte så länge sedan var ett av gårdshusen i det närmaste klar och då kunde även gårdsbutiken invigas och öppnas. Trots begränsade öppettider, så har det gått över förväntan, säger Julia.


Julia i sin butik. Alltid gó och glad!

Vi har varit med henne under hela första verksamhetsåret och vår erfarenhet säger att Julia kommer att finns med så länge hon själv vill i branschen. Hon följer sin intuition och smak, det gör i sin tur att hennes kunder vet att just det de vill ha finns på Julia Vita drömmar.


Miljöbilder från butiken. snyggt och smakfullt!

Det är väl värt ett besök, både på hemsidan, bloggen och absolut i butiken! Julia tar emot er med ett engagemang för ert behov.

Nu är det snart jul, men vi hoppas hinna med några fler butiker under december, så håll koll på vår sida om det roar dig!

Ha det gott!
// Thomas

Kommentarer
Postat av: In My House

Halloooo =)



Kom hit av en slump när jag sökte på (inredningsmässor i Danmark Herning) va kul,,, jag har haft min lilla drömbutik nu i 6 veckor =) och har bla Ib-l underbara saker!!!!!

- Varför jag sökte på detta, va juh för att kolla hur man kan få en biljett in dit på mässan???? de kanske ni vet???



Kram josse

2009-12-12 @ 21:16:37
URL: http://www.in-myhouse.blogspot.com/
Postat av: Lena

Hej på dig!

Det var bra att du hitta hit. Kul att det går bra för dig.

För att få en biljett till Herning så går du bara in på deras hemsida och registrerar dig, så får du biljetten gratis! Lycka till. Vi ses!

Kram Lena

2009-12-13 @ 20:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: