Vackra äpplen i snön

Ville bara visa en bild på våra äpplen.
Det ser ganska läckert ut med all snö!!
Vi får se hur det ser ut efter i morgon, då skulle det bli oväder. Vi ska hålla oss från vägarna. Det finns massor med "hemmajobb" att göra.
Kanske börja dagen på gymmet, det är en vecka sen sist, tack vare Formex. Måste ta nya tag och komma i gång med träningen!!! Fast det är svårast att skippa fikabröd och choklad.
Ha det bra! Kram Lena


Fantastiska dagar!!

Det har varit helt otroliga daga, det är synd att dom tar slut så fort.
Vi hade ganska många som bokat tid med oss, men vi ser till att en av oss kan serva de som inte vill boka upp sig på någon tid, det går ju bra eftersom vi är två på vårt område.


Här är hela styrkan. Thomas, Charlotte, Marianne, Stina, Peter,
Lena och Sanna

PÅ torsdagen stänger mässan 20.00, men jag tycker att det går fort, man fick kanske i sig en smörgås vid 16-tiden. Det är först när det är slut som man känner hur hungrig och törstig man är.


Vår populära Mynteserie!!!

Det är så trivsamt att kunna byta några ord med Malin som har Mollys hus i Tranås, det är inte så ofta som vi ses, eller träffa Maria på Kungens lilla piga i Gamla stan, henne ser vi lite oftare. Marianne och hennes "färgstarka " dotter Therese som har Himlen runt hörnet i Örnsköldsvik får sig en kram. Det känns verkligen kul med mässa igen.
Det är inte så kul att inte hinna med att gå runt med alla kunder.


Lite olika småmöbler, karaffer m.m.

Det är så underbart att titta ut i montern och se alla bekanta ansikten.
PÅ eftermiddagen var Anna på Vita Rum i Nyköping inbokad, då går det undan, hon vet exakt vad hon vill ha, men vi hinner ändå med att ha en glad stund. Sen står Pirjo som driver Måleriboden i Katrineholm på tur, det är
också en kvinna som är otroligt effektiv och trevlig, vi har alltid mycket att prata om.
När Madde som har Ombonat i Hudiksvall kommer på fredagen så står jag färdig med två skanners, en var. Vi lägger order för omgående , och en vår leverans. Sen ska vi åka dit och visa våra tunikor när varuproverna kommer. Det är föresten många som vill ha besök då.


Tunikorna ska passa till våra fina
väskor och sjalar.

När klockan slog 17.00 på söndagen så stängde Formex för denna gång, man inser snabbt att man missat vad de andra visade upp, så är det varje gång, det hinns helt enkelt inte med, det är lite synd.

Men nu kommer våra killar från Danmark och sätter igång med att hjälpa oss riva hela utställningen. Vi har några gulliga tjejer från Stockholm som alltid kommer och hjälper till. Utan dom skulle vi få hålla på dagen efter också.


Nate och Sandra våra hjälpredor.                      Hans-Henrik

I morgon är det vardag igen, dags för nya kundbesök, förövrigt en ny kund.

Godnatt och sovgott!!!

Sista byggdagen på Formex

Ja, nu har vi avslutat arbetet med att bygga årets vårmonter! Man känner sig ganska trött efteråt, men det är bara att tänka på morgondagen så piggnar man till.


Så så det ut i morse när vi kom.              Charlotte ställer i ordning.

Det är tur att vi har vår duktiga dekoratör, hon är oumbärlig. Så fort hon ser den nya kollektionen så börjar hennes ideér att flöda. Vi andra arbetar efter hennes instruktioner.Det här är Stina, hon är vår gulliga
representant för IB på södra och västra
Sverige.

Vi hade möjlighet att gå ifrån några gånger, då passade vi på att gå runt och titta i de andra montrarna. Det är jättekul för oss att se vad andra har att erbjuda, man blir så köpsugen, det är så mycket fint överallt. Hoppas att ni som ska till Formex får en trevlig upplevelse.
Vi vet att vi kommer att ha det toppen!!

Godnatt !!!

Bygga Formex

Nu är det äntligen dags för Formex igen! Det här längtar vi efter varje år. Men först så ska den byggas.


Så här ser det ut när vi ska börja.
Det är vagnar med golv och väggar.

När de kommer i från Danmark så sätter vi igång. Vi är ett tappert gäng. Efter ca.2 timmar är det klart. Då får vi vänta en stund på att alla häckar ska komma från mässan i Hamburg.


Då är det bäst att passa på att vila
och sträcka på sig. Vår dekoratör
Heidi och Charlotte från kontoret.

Sen är det fullfart fram till sena kvällen. Men vad gör det när man ser hur vår fina monter växer fram undan för undan. Det känns verkligen bra!


Fikapaus hos IB Laursen.

Godnatt, nu ska det bli skönt att krypa ner mellan lakanen, det blir en tidig morgon.

Cèst La Vie Home

Hemma hos Lina på C`est La Vie Home är det alltid full rulle. Antingen så är det order som ska packas, eller så är det dags att hämta barnen från dagis. Lina och hennes man har en del att stå i och vi antar att de flesta människor i deras ålder med hus och barn känner igen sig!
Lina, som tar emot oss med ett stort leende, har dessutom hunnit baka, (alltid Leilas recept). vi fattar inte hur hon hinner, men det gör hon!


Lina poserar motvilligt framför kakelugnen.

Cèst La Vie Home är en webbutik som ska besökas, utbudet är stort och intressant, så in och kolla!!

Agnes och Nora

Det är en ny webbutik som startade i slutet på förra året. Hon som driver den heter Jenny och har döpt butiken efter sina små döttrar Agnes och Nora.
Eftersom det är en webbutik så kan vi inte visa bilder på butiken. Utan får hänvisa till den.
Vi träffades på Konditori Costello i Huddinge, där tog vi en fika medan Jenny bläddrade i våra pärmar och gjorde sin beställning. Hon hade nog några ganska tuffa timmar, det är ganska mycket att gå igenom, men det brukar vara svårast första gången.


Jenny bläddrar i pärmen!


Godnatt, dags att sova, det ska byggas mässmonter på Formex i morgon. Oj fick redan ont i ryggen!!!

Inrednings companiet

Det är alltid lika kul att komma till Lotta på Inrednings companiet i Upplands väsby. Hon var kund hos IB-Laursen redan innan vi började där, så vi känner varandra ganska bra nu.


Lotta med Personal

Lotta har en väldigt smakfull butik, med det mesta man kan önska sig inom heminredning det är tyger, tallrikshyllor, klockor, porslin, lyktor m.m.
När vi var där på besök i fredags hade hon fått in helt underbara koftor, men jag handlade ju en precis före jul så det blir till att vänta ett tag i alla fall.
Åk dit på ett besök så ska du se att du bli väl omhändertagen av Lotta.


När våren kommer blir det ett                    Vackert på spiselkransen.
växthus här inne.God fortsättning!

Den här julen var lite annorlunda än vad vår familj brukar ha, det var ju vit snö istället för vit sandstrand och betydligt kallare med. Men ok, det var väl rätt jul att fira hemma i Sverige, det var ju otroligt vackert med all snö. Jul -spel, midnattsmässa, gran och skinka men hoppas det inte blir en vana bara.


Det var bara att leta reda på kulorna
till granen som legat väl gömda.


Nu är det skönt att vara igång med arbetet igen. Första besöket med hela vårkollektionen gjorde vi i ett riktigt snöoväder. Det var hos Anette i Ett hus i vitt utanför Gävle. Vi hade som vanligt en trevlig stund med henne, tyvärr hade vi glömt kameran denna gång.
Hemresan tog betydligt mycket längre tid än vi räknat med , det var en trafikolycka  på E4 så vi fick åka en liten väg, och den var hal och oplogad. Det var inte kul....

RSS 2.0