Fortsättning från Mångfaldens Hus

Nu tar vi en titt i det andra huset. Där kan du äta en härlig lunch eller ta en fika. Sommartid är det mysigt att sitta ute på altanen.
Gå runt och titta på fina saker att köpa med hem, det går att spendera många timmar här!!


Här på Mångfalden finns ett stort sortiment av porslinsserien Gerbera.Många fina färger!Våren är här!Ja, delikatesser, finns det en hel uppsjö utav, liksom fantastiska lampor.
Ni måste helt enkelt åka dit för ett dagsbesök.Här kan du få dina presenter fint inslagna!!

Ha det fint i vårsolen!!

Kram Lena


Nu tar vi semester!!

Vet inte om det blir några inlägg under tiden som vi är borta. Kommer att försöka göra det, men vi får se!!
Undertiden får ni njuta så här från "vårt paradis".


Det är så här det ska se ut när man är ledig, tycker vi!!


Mums, det godaste som finns, annanas.


Vårt älskade Mac Resort!! Vi kommer dit så småningom på vår resa. Där är vi hemma!! Längtar!


Ha en fin vår, vi hoppas att solen fortsätter att skina över Sverige med! Så att golfbanan hemma har öppnat tills vi kommer hem.

Kram Lena & Thomas

En marsdag på Mångfaldenshus!

Ni som har varit här vet att stället gör själ för namnet, för mångfald är vad det handlar om.
Cissi, den färgstarka ägarinnan av det härliga stället tar emot alla kunder med sitt välkomnande skratt.Det är så här man får äta sin lunch när man är ensam i butiken och
arbetar. :)

Orientaliska rummet!

Har ni sett dom fina tassels som hänger här. Cissi har haft olika sorter
i många år, långt innan det blev modernt igen.Visst känns det varmt med ljuset från lamporna och tapeten!?


Trots att vi precis har köpt ett nytt bord så blev jag så sugen på detta fräcka bord!
Avslutar med den fina hönstavlan!


Det här är bara ett litet axplock från det ena huset, det finns så mycket att upptäcka här.

I morgon kommer en fortsättning från det andra huset.

Kram och sov gott // Lena

Lite nya bilder från Design Country House

Vi har varit och hämtat vårt fina vardagsrumsbord hos Anna i Västerås. Fick lite fika medans vi väntade på leverans från lagret, det smakade som vanligt gott.
Då passade jag på att knäppa lite fler kort för att ha att  visa er, det är många rum att gå runt i. Så varså god och njut!

Det som är det bästa med det här jobbet är att det är så många olika typer av butiker. Ingenär den andre lik, även om det många gånger är liknande sortiment, så gör alla något eget av produkterna. Det är så spännande tycker jag!!

Kram Lena

Våren har börjat komma till Sakeroch Ting

Oj vad kul det är att komma ner till Gamleby igen. Det blir några gånger om året som vi åker dit. Så vi känner oss ganska hemma där!


Här har vi Anette, hon håller på och                  Delikatesser!!!
gör kaffe åt oss.Det här gör att vi tycker att det faktiskt är vår när vi kommer in hit!


'
Blått och vitt passar bra här, det är klassisk sommarfärg i lite
marinmiljö. Det är många sommargäster här och de har ofta båt.En fin skyltning i fönstret!Det här förstår ni att jag tycker om, turkos!!!Fin kaffehörna! Man får tänka sig trädgården, gräset, blommorna och
värmen. Det funkar eller hur?Kudden som ligger på stolen i bilden ovanför. Tycker den är så fräck!


Det kommer mycket nya produkter hit under våren, så det är bara att kika in och kolla av. De får bl.a hem våra fina tunikor i vit, svart och syren.


Vi passade på att äta mackor och fika under tiden som vi jobbade. Flickorna bjöd på mycket gott att äta. Sen bar det av hemmåt.

Ha en fin kväll // Lena

Kikar in till Inredet!

Vi installerade oss på Hotell Viken innan vi gick ner och överaskade Tina som var i butiken.
Om det är så att det är fina rejäla skåp som ni behöver, så är det hit ni ska bege er!! Det finns fler än dom jag har knäppt kort på.Visst är det väl ett underbart skåp. Tina slipar och målar för fullt!


Jag vet inte hur den kvinnan hinner med allt, hon har hur mycket som helst att sy och måla. Sen är det alltid mycket folk som kommer hit och handlar, dom ska ju också tas om hand!Ni ser, visst är det fint! Sen är det så smakfullt dekorerat inne i alla
skåp.Här är det grönt som gäller. Fin grön färg! VÅR...... i luften.En trevlig hörna med mycket smått och gott, i rosa och lila nyanser.Nu har våra fina fågelhus kommit ut i butikerna, det är ju hög tid att
sätta upp dessa nu. De måste vädras innan fåglarna vill flytta in.Här har vi Tinas egendesignade dörrstoppar. Helt underbara. :)Här är några av mina personliga favorit skyltar.De gulliga koburkarna känns som det är mina.Det här är absolut min favorit i år när det gäller något annat än Mynte.
Vilket fint planteringsbord det skulle bli hos mig, hoppas det blir mitt
en dag. :) Det finns ju många olika användningsområden till den.


När vi lämnade Tina så åt vi en dunder middag på restaurangen vi brukar äta på i Valdemarsvik, tror den heter Melke. Vi blir alltid så väl omhändertagna där. Sen hotellrum och sängen efter en lång dag.

Ha nu en fin kväll // Lena

Presenterian vid lunchtid

Det är så kul att åka till Anette i Jakobsbergscentrum. Det är alltid fullt med kunder i butiken som "slåss" med oss om uppmärksamheten från de två Anette som sliter för att ge alla "de dom vill ha". Dom lyckas förträffligt.Anette har fullt upp!


Ni som har träffet Anette vet att hon är världens gulligaste och trevligast kvinna. Vi har så mycket att prata om, men i dag ska vi ner till Valdemarsvik så det blev en kort men hjärtligt visit!Skyltfönstret från insidan! Lite kul va?Så fin vår ställning är med sjalar, kan se hur fint det blir när den blir
full med våra fina tunikor som snart kommer hit!Här har de som alltid fina presentlösningar färdigt, bara att handla!Vilken fin cykel, undrar om den funkar? Det är en riktig vårhörna med
de fina penseerna. Tur att det finns sidenblommor att använda, så här
innan det är dags för äkta vara!Det är härligt att se att de nya färgerna och produkterna i Mynte har
börjat komma ut i butikerna. Det ska bli kul att se vad alla kunder
tycker om den nya lilla vispskålen som kommer ut när som helst! Den
är jättesöt :))


Tycker att ni ska slinka in till Presenterian så snart ni kan, det är alltid nyheter på väg in. I April kommer snygga solglasögon som Thomas och jag levererar hit, då får ni hänga på!!


Kramar och ha en fin tisdagkväll // Lena

RSS 2.0