Two Shabby chicks i Sickla!

Alltid lika trevligt att besöka Thina i hennes "shabby" butik! Mycket folk och trevligt bemötande är vad som väntar när man kommer dit! Man kan lätt fördriva en timme, med att försöka se allt fint som finns här.
Kortet som är taget från övervåningen visar ett fint zebraskinn i ena hörnet, gillas skarpt!

Ha en fin helg / Lena


Zandwort!

I dag stod ett besök hos tjejerna på Zandwort! Det är alltid så spännande att få se deras makalösa butik! Har sagt det förr, men den liknar ingen annan som vi har på vårt område!  Buddhan är nog en av de finaste jag sett utanför Thailand! Skapar ett "vill ha behov".

Kram Lena

 


Lite mer från Måleriboden!

Bjuder på några fler bilder från Pirjos vackra butik!
Även hon har fallit för de nya vårfärgerna på Mynte!

Ha en fin dag/ Lena


Måleriboden i Katrineholm

Är ni i Katrineholm, så får ni inte missa att göra ett besök hos Pirjo på Måleriboden! Den tjejen kan verkligen göra en miljö som får oss att vilja göra stora förändringar hemma!! Inspirationen flödar efter en liten stund i butiken!
Ha en fin dag/ Lena


Dekoria i Falun!

Vi var på besök hos vår "nygamla" kund Sofie på butiken Dekoria! Butiken har bytt adress sen sist de var kunder!
Sofie har egen tillverkning på bl.a. smycken. De är jättefina! Många turister besöker hennes fina butik där de kan hitta fina produkter med dalahästar! Kolla på de fina kuddarna på kortet nedan!
Ha nu en fin dag, ut och gör snöänglar i det ruggiga vädret.
Kram Lena


Små Gröna Blad vid Kista mässan!

Mitt emot Kista mässan ligger en av våra fina blomsterbutker! De öppnade i höstas och har redan fått många uppdrag av både mässan och det nya Scandic hotell! Trevligt bemötande med stor kunskap är viktigt för tjejerna här!!
Pass på att kika in där när ni ska på mässan 8-11 mars!!

Ha en fin helg / Lena


Beach House!

Vi är sedan årsskiftet även agenter för Beach House Company i Sverige! Vi säljer sängkläder i härlig jersey kvalité! Det var enkelt att tacka ja till den här agenturen, eftersom vi har använt de lakanen i över 2 år! Alltså..... vill aldrig ha några andra efter dom!!! Kvalitén är otrolig, syns inte att vi har använt dem!!
Igår var vi på plats på Sovas nya butik på Kungsgatan i Stockholm ( dom öppnar nästa vecka ). De ville ha hjälp att få till det på hyllorna! Det var kul som omväxling!
Så här blev resultatet!

Hoppas ni får en fin dag / kram Lena


Madame Nyberg!

Passade på att åka in och ta en fika med Anna-Lena! Alltid lika trevligt att komma dit. Förstår att kunderna trivs där!
Anna-Lena säljer och ritar Storsjökök, med stor framgång! Det passar bra för henne att ha det tillsammans med sin fina butik.

Kram Lena


Trivsamt i Sandviken

Ute på vägarna och far som vanligt! Nu är det Sandviken som har fått besök av oss. Det var ganska läskigt när vi åkte i morse, halt som sjutton! Men det glömmer man lätt när man kommer in till Malin och Maggan på Trivsamt! De hade fint som alltid. Många nyheter var på ingång!! Några bilder knäppte jag allt!

Kramar Lena


Vackert ute!

Som ni säkert vet, så är vinter inte den årstid som jag älskar! Ja man kan nog säga att jag kämpar för att stå ut till värmen och grönskan kommer tillbaka!! Men jag kan ändå uppskatta när det är vitt och rent ute! Även en promenad, om det inte blåser!
Kortet knäppt från vår dörr!!
Kramar LenaLite till!

Timmarna med Cissi går fort, det är full fart från början till slut! Kommer folk hela tiden, antingen vill de äta mat eller fika, eller så är det alla dessa fina inredningsdetaljer som lockar! Det hade kommit in nya fina skinn som jag fotade.
Ha en fin dag / Lena


RSS 2.0