PresenTErian i Jakobsberg!

Nästa vecka är det påsk, så hos Anette har det "bullats" upp med påskfina saker! Tuppar och hönor i många olika modeller och fina färger!
Det märks väl att det är en butik som är populär, för det är mycket folk som kommer och handlar. Många stannar ett tag för att få sig en pratstund med tjejerna! En av bilderna är från skyltfönstret som "lill"Anette har gjort så fint.
Passa på och njut av det fina vädret, man vet aldrig hur länge det varar!
Kram Lena


Köpmannen i Gimo

Längs väg 288 i det lilla brukssamhället Gimo ligger presentbutiken. John Peterson har ägt den i 6 år nu! Han har nu aviserat sin flytt med butiken till Uppsala under försommaren! Kul för oss Uppsalabor!
Någonting som jag älskar i hans butik, är järnprodukterna från Alunda Järngjuteri! Riktigt fint hantverk från Uppland! Fina presenter och från och med inflytten även produkter från oss på Ib Laursen!!
Ni kommer att hitta butiken i en väl inarbetad lokal för heminredning, då den förra butiken byter lokal. :)
Ha nu en fin lördag! Själv ska jag använda den på bästa sätt, Zumba !!!

Kram Lena


Små goda ting i Arboga

I lilla gulliga Arboga finns det en butik på torget som heter Små goda ting! Där kan man köpa det mesta som behövs i hemmet! De har en rejäl hörna med köksredskap, naturligtvis har de Ib Laursens fina Mynteserie i alla fina färgerna!
Påskprylar är ju ett " måste " , jag gillar det skarpt, vet inte om det kan vara min kärlek till höns som påverkar det!
Gör ett besök i Arboga i den fina butiken, passa på i sommar, det är en fin sommarstad!
Passa på att njuta av vårsolen.
Kram Lena

 

 

 


Årstid i Örebro!

Under hösten öppnade en ny blomsterbutik i Örebro! Det är Jonas Strömquist som är ägare till den fina butiken, som ligger på Längbrotorg 10.
Jonas har en fantastisk känsla när det gäller komposition med blommor och inredningsdetaljer! Örebroarna ska var glada att de har fått en sådan fin ny butik! Vi är glada att Jonas vill ha Ib Laursen som leverantör.

Vårdagjämnings kramar / Lena


Påsk på Thuns!

Ja, nu har påsken kommit även till Thuns. Får väl passa mig för att åka dit, annars tror väl kunderna att jag tillhör rekvisitan :0.
Det är många fina påskdetaljer att pynta med. Alla dessa fina hönor!!!!

Kram Lena

 

 

 


Thuns i Faringe!

Innan man åker till Thuns så tänker man nog bara på märkeskläder till bra priser! Men det är så mycket mer, nu för tiden!!
På inredning och köksavdelningen har det verkligen hänt otroligt mycket! Det är absolut som att komma till en superfin inredningsbutk!!

Kram till er i vårvärmen / Lena

 


Galina på Ängby torg, Bromma

Gulliga Tina tog emot oss på förmiddagen. Mycket att titta på som alltid på Galina. Fina blommor, snygg inredning, fint till kök samt massor av bra presenter till stora och små! Det är nog så att det är här vi ser flest barn komma och handla! Kul, de är ju morgondagens konsumenter av inredning.


Lolodi!!

På Rörstrandsgatan 30 i Stockholm ligger en jättefin blomsterbutik, som har varit vår kund på Ib i många år! Men jag har aldrig visat några bilder förut! Butiken är i två plan, med trädgårds inredning och inspiration en trappa ner! Man blir så där super glad och bara längtar ännu mer till att få komma igång med vårens pysslande!! Jag tycker att om ni har vägarna förbi så gör ett besök och bli inspirerad!
I morse var det -10 så humöret vände neråt, men solen skiner så det gick över fort!! Kram / Lena

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1473493/images/2012/pic_192505109.jpg" class="image">


RSS 2.0