Kundkväll hos Presenterian

I torsdags var det kundkväll i Jakobsbergscentrum, vi var där och "minglade" med Presenterians kunder.Här har vi Thomas vid bordet med några av våra varor . Vi hade bakat i några olika
Mynteprodukter, för att visa att det går utmärkt!Här får en kund hjälp med en lite mer personlig present till mors dag! Den mamman blev
garanterat jätteglad!Den här affichen är väl bara bäst!!Ute i centrumet serverades det cider och goda tunnbröds snittar med olika fyllningar. Sara Varga var där och sjöng några fina låtar. Det ryktades om att Carola Häggkvist var och minglade i en av klädbutikerna, så det var inte bara Presenterian som hade "stor
främmande" :0.

Vi hade några riktigt trevliga timmar tillsammans med Anette, hennes personal och kunder!
Kvällen avslutades hemma hos Anette, där hennes sambo hade lagat en fantastisk middag åt oss. Det blev en mysig avslutning på en härlig dag!
Tack Anette för att vi fick vara med!!

Det var allt för denna gång!
Kram Lena

Thuns i Faringe

Det har känts lite tungt att komma igång med bloggandet igen efter semestern. Så mycket annat som ska göras under våren!! Tror jag är på nu!!

Vi har varit på ett jättetrevligt besök under våren, hos THUNS i Faringe. De har alltid haft så mycket fint när det gäller kläder och skor!!

Sen en tid tillbaka har de även fått en inrednings/köksavdelning som mycket väl kan mäta sig med vilken inredningsbutik som helst! Så smakfull!!

Nu kommer ett antal bilder, så kan ni se själva så fint det är!!


Vårens och sommarens gröna färg på Mynte!


Här samsas den stora och lilla vispskålen.

En fin serie till köket, men jag vet inte från vilken leverantör.


Färgklick att bli glad av!Superfina koppar!Här hittar ni ett stort sortiment av vår populära Mynteserie. Nu finns
det även en fin brödform och olika gratängformer! Den här serien
växer för varje säsong!!!

Ja det här var ett axplock från den här trevliga butiken. Vi får säkert anledning att återkomma.

När vi var klara med beställningen, så passade Thomas och jag på att shoppa lite kläder, mycket att välja på bland många olika märken!

Kramar / Lena

RSS 2.0