13 augusti 2009

Då var det dags att åka till Danmark för att jobba på den Danska mässan, Formland. Den är belägen i Herning som är en mindre stad på Jylland. Mässhallarna här i Herning är 9st till antalet, så det finns mycket att gå igenom för besökarna.


Entrén till vår monter på Formland.


Dagarna på mässorna som vi genomför, är bland det tuffaste, men roligaste vi vet. Vi träffar i stort sätt alla våra kunder under dessa dagar och det är det som gör vårt jobb så enormt kul.

På Formland så kommer det mycket fler internationella kunder än till övriga mässor i Norden, möjligen kan de Tyska mässorna mäta sig i storlek och antal besökare.



Den gemytliga stämningen infinner sig alltid i Danmark!


Dessa dagar är som ni förstår viktiga för våra kunder, de kan besöka flera av sina leverantörer och på så sätt få en bra överblick på inköpen till kommande säsong.
Samtliga leverantörer på plats, gör allt i sin makt för att fånga besökarnas uppmärksamhet så de ska lägga så stor del av sin budget på just deras (våran) monter. Det gäller att dekoratörerna har lyckats med de varor som inköpsavdelningen har valt att ha i kollektionen, sedan är det bara för oss säljare och agenter att prata för varan!


Monteryta i Formland, ca. 200 kvadratm.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: