Fullerö Handel i Uppsala

Förra veckan hade vi nöjet att få umgås några timmar på hemmaplan, med Kardemummas ägare Carina Steggo, som har butik i Ljusdal. Hon hade ett läkarbesök inplanerat på Akademiska sjukhuset, före det hade hon några timmar över åt oss.
Så vi tänkte att ett besök på Fullerö skulle passa bra. Det är det ställer som de flesta Uppsalabor åker till när de ska hitta något fint till hemmet eller behöver en present.


Thomas, Fredrik som äger Fullerö samt Carina.

Fullerö blev kunder till oss förra hösten. Men har nog funnits i 25 år. Fredrik har ägt butiken de senaste 15 åren. Om jag minns rätt så började allt med egen import av smide från Baltikum.


Den här föll mig i smaken.

Det finns nog inte många märken som inte är representerade i den 2000 kvadratmeter stora byggnaden. Den senaste tillbyggnaden hade inte Thomas och jag sett.


Här har vi Green gates nyaste kollection, så fin!!

Det går utmärkt att ta en fika och gå något varv till, för det är stort!! Vi passade på att ta en kaffe och smörgås. Nu satt vi inne men det går utmärkt att sitta utanför under sommaren.
Sommartid så finns det massor med sommarblommor och till jul är det fullt av julens alla växter. Denna gång var det pumpor och höstens blomster.


Det här är en av de finaste höstblickfång som jag vet.

En sak är säkert, det finns nog något för alla här ute, eftersom sortimentet är så stort. Sen har de egen tillverkning av produkter så det finns saker som du inte hittar någon annanstans. De är en del som är relaterat till vårt landskap eller Uppsala stad som kanske riktar sig lite mer till turister.
Möbler av alla storlekar och sorter finns det mängder av.


En liten del av ljushörnan.

Det är svårt att beskriva allt, det är jättemycket att titta på så det tar sin lilla tid om man vill se sig om.


En del i grönt porslin.


Det finns massor med produkter till uterummet.


Det har är när du kommer in genom entren.

Vi hann inte med så mycket mer med Carina, men är glada att fått umgås en stund med henne, det är en kär kund och vän.

Kramar Lena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: