Lite mer från Kardemumma

Det finns så mycket fint att se på Kardemumma så jag lägger in några bilder till!
Kram Lena

 


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hejsan!Ni bad mig för någon vecka sen tipsa om en butik i Linköping som skulle kunna sälja IB Laursens produkter.Jag tänkte först på E-teak som ligger på Apotekaregatan, nästan mittemot Systrarna Grön som är återförsäljare för er, men de har ju extremt få produkter från ert sortiment.

Jag pratade med ägaren på E-teak och han var lite skeptisk, han hade aldrig hört talas om IB Laursen(!). Men nyfiken var han. De säljer mycket möbler och har lite Bruka Design och ON Design. Väldigt stor lokal, som känns väldigt tom så där skulle ni få plats med mycket produkter!Jag var även inne på Chrianne förra veckan och pratade med kvinnan där, hon var intresserad sa hon för hon har sålt era produkter tidigare och vid varje mässa senaste tiden försökt ta sig till er monter för att komma igång och beställa, så hon vill nog få in era produkter! :)

Hon har en mindre butik som är proppfull egentligen, mest "skräp" känns det som när jag är där inne så hon skulle nog göra ett rejält upplyft om hon fick in era produkter! :)

http://chrianne.se/ är hennes hemsida.Som sagt, kolla gärna upp E-teak och Chrianne, sen finns även Mackaroom tror jag det heter, på Storgatan som säljer en hel del Cult Design.

Jag vill jättegärna att ni hittar en återförsäljare här i Linköping som vill ta in mer än bara två skålar från ert sortiment som det är nu. ;)Trevlig fortsättning på valborg!

2012-05-01 @ 10:19:54
URL: http://thisiscamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: